U trendu

Suares: Povratak iz snova

Fudbalski reprezentativac Urugvaja Luis Suares rekao je danas da je zadovoljan povratkom u državni tim posle suspenzije i izjednačujućim golom protiv Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Urugvaj je noćas u Resifeu odigrao nerešeno 2:2 sa domaćim Brazilom u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji 2018. godine.

Brazil je poveo u prvom minutu golom Daglasa Koste, a vodjstvo je duplirao Renato Augusto u 25. minutu. Edinson Kavani smanjio je u 30. minutu, a bod Urugvaju doneo je Suares u 48. minutu.

Suares je odigrao prvu utakmicu posle skoro dve godine zbog suspenzije od devet medjunarodnih utakmica, kojom je kažnjem pošto je tokom utakmice sa Italijom na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine za rame ugrizao protivničkog igrača Djordja Kjelinija.

„Ovo je bio povratak iz snova. Uvek se trudim da pružim najbolje i na sreću moj gol je doneo bod Urugvaju. Bili smo iznenadjeni prvim golom koji je Brazil postigao već u prvom minutu. Naterali su nas da promenimo sve što smo planirali, ali kao i uvek, ova ekipa je pokazala odlučnost i karakter da preokrene situaciju“, rekao je Suares, preneli su britanski mediji.

Urugvaj je drugi na tabeli južnoameričkih kvalifikacija sa 10 bodova, tri manje od vodećeg Ekvadora. Po osam bodova imaju Brazil, Paragvaj i Argentina, Čile i Kolumbija imaju po sedam, Peru je sakupio četiri, Bolivija bod manje, a Venecuela ima jedan bod.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.