U trendu

Suares: Tores je zaslužio isključenje; Filipe: Barselona je zaštićena

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da njegova ekipa u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletika može da igra mirno pošto ima prednost iz prvog duela i dodao da je napadač madridske ekipe Fernando Tores zaslužio isključenje.

Fudbaleri Barselone pobedili su sinoć posle preokreta Atletiko Madrid sa 2:1, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Atletiko je poveo golom Fernanda Toresa u 25. minutu, a 10 minuta kasnije napadač je isključen pošto je dobio drugi žuti karton. Aktuelni šampion Evrope je preokrenuo golovima Suaresa u 63. i 74. minutu.

„Crveni karton je bio ključan. Svi znaju koliko je Tores kvalitetan. Napravio je dva teška prekršaja. To je šteta pošto bi bilo lepše da smo igrali protiv 11 igrača. Uspeli smo da postignemo drugi gol i sada će nam biti lakše u revanštu pošto će oni morati da postignu gol“, rekao je Suares za AS.

Revanš utakmica igraće se sledeće srede u Madridu.

„I u revanšu će očekujem sličnu utakmicu, ali moramo da budemo mirni, pošto oni moraju da pobede ako žele da prodju dalje. Ako tamo postignemo gol, oni će morati da postignu dva“, rekao je Suares.

Fudbaler Atletika Filipe Luis optužio je sudije da štite Barselonu.

„Dobro smo počeli, sve do nepravednog isključenja koje je odlučilo mnogo toga. Znali smo da to može da se dogodi. Oštro smo kažnjeni, to boli. Bili smo superiorni kada smo igrali 11 na 11, igrali smo našu igru, duboko u odbrani i izlazili u kontranapade. Dva žuta kartona su poništila naš dobar rad iz prošle nedelje. Mislim da je Barsa zaštićena“, rekao je on.

Defanzivac je dodao da ekipa još ima šanse da prodje u polufinale, ali da ima manje opcija u sastavu jer Tores neće biti u konkurenciji.

„To boli. Niko nije srećan. Teško je boriti se protiv plime. Ja sam (u prvenstvu) bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija, a šta oni moraju da urade da bi ih sudija isključi?. Suares je bio agresivan, zaslužio je crveni karton“, rekao je Filipe Luis.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.