U trendu

Švajnštajger: Mančester junajted će biti moj poslednji klub u Evropi

Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger nagovestio je danas da će ostati u tom klubu i dodao da će biti spreman ako bude potreban ekipi.

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke trenira sa drugim timom, pošto novi trener Žoze Morinjo na njega ne računa.

Mediji su spekulisali da će se tridesetdvogodišnji Švajnštajger vratiti u Bajern iz Minhena, ali čini se da će ostati na Old Trafordu, pošto mu ugovor sa engleskim klubom ističe za dve godine.

„Mančester junajted će biti moj poslednji klub u Evropi. Poštujem ostale klubove, ali Mančester junajted je bio jedini koji je mogao da me natera da napustim Bajern. Biću spreman, ako ekipi budem potreban. To je sve što mogu da kažem o mojoj trenutnoj situaciji. Zahvalan sam navijačima na neverovatnoj podršci koju su mi iskazali prethodnih nedelja“, naveo je Švajnštajger na Tviteru.

Švajnštajger je prošle godine iz Bajerna prešao u Junajted za nedelju platu od 160.000 funti. On se nije najbolje snašao na Old Trafordu, a prošle sezone nije odigrao mnogo utakmica zbog problema sa povredama.

Britanski mediji spekulišu da bi Švajnštajger mogao da ode u jedan od američkih ili azijskih klubova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.