U trendu

Tadić: Želim ponovo da rešim utakmicu na Old Trafordu

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić izjavio je danas da dobru formu želi da potvrdi na Old Trafordu i postigne još jedan gol Mančester Junajtedu.

Srpski reprezentativac bio je strelac na poslednja dva meča, protiv Votforda i Vest Bromviča, ali nema nameru da se na tome zaustavi. Tadić se prisetio prošlogodišnjeg gostovanja, koji je rešen njegovim pogotkom za minimalan trijumf „svetaca“.

„Lepe uspomene, bilo je baš sjajno. Gol Junajtedu je možda za mene najbolje sećanje, ali i klub. Bilo bi perfektno ukoliko bismo završili utakmicu identičnim rezultatom, ali imamo veliki respekt prema Junajtedu“, rekao je Tadić za Dejli Eho.

Tadić je dodao da je ekipa Luja van Gala uhvatila pravi ritam posle pobede u derbiju nad Liverpulom (1:0) prošlog vikenda, ali da Sautempton putuje u Mančester sa velikim samopouzdanjem.

„Junajted je jedan od najboljih timova i igra dobar fudbal, ali ove sezone nisu imali sreće u pojedinim mečevima. Uvek je teško igrati protiv njih, ali iznenađenja se dešavaju. Najbitnije je da svi igramo kao tim i sve će biti lakše“, zaključio je Tadić.

Utakmica između Mančester Junajteda i Sautemptona igra se u subotu od 16 sati na Old Trafordu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar