U trendu

Terzić: Imali smo sreće, ali sve u klubu pozivam na oprez

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da je sreća pogledala crveno-bele prilikom žreba u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali istakao da ih to neće opustiti, već će rivala dočekati maksimalno oprezni.

„Istina je da smo imali sreće u žrebu i da nismo mogli da dobijemo boljeg protivnika, ali to ne znači da ćemo se opustiti. Maksimalno ozbiljno ćemo pristupiti dvomeču“, rekao je Terzić za klupski sajt odmah nakon žreba.

On je najavio da će ljudi iz kluba prisustvovati utakmicama Valete i B36 Toršavna kako bi ih što bolje upoznali pred duel sa pobednikom tog dvomeča.

„Pristupićemo meču kao da igramo protiv najjačeg protivnika. Nikoga danas ne smete da potcenite, očekujem ozbiljan pristup i punu Marakanu. Publika treba da shvati da nema lakih protivnika i da nam je podrška sa tribina neophodna kako bismo prošli dalje. Pozivam sve strukture unutar kluba na oprez, moramo maksimalno ozbiljno pristupiti i pokazati da smo kvalitetniji. Lično bih više voleo Toršavn, jer je u julu mesecu pogodnije igrati fudbal na Farskim Ostrvima nego na Malti“.

Član Upravnog odbora i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović uveren je plasman u naredno kolo kvalifikacija, ali samo uz ozbiljan pristup.

„Dobili smo relativno lakog protivnika, ko god da pobedi u prvom kolu. Ali, nijedan protivnik se neće predati. Treba i to pobediti, a potom dolaze teže utakmice. Svejedno mi je da li ćemo igrati protiv ekipe sa Malte ili ekipe sa Farskih Ostrva, neka dođe ko je bolji, a siguran sam da ćemo proći dalje“, zaključio je popularni Pižon.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar