U trendu

Terzić: Pod nadzorom smo UEFA, Zvezda na putu oporavka

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da se predsedvnici Evropske fudbalske unije (UEFA) već četiri dana nalaze u klubu i proveravaju kontrolu finansijskog poslovanja, ali da ne postoji razlog za brigu oko dobijanja licence.

„Predstavnici UEFA finansijskog sektora u saradnji sa međunarodnom revizorskom kućom došli su u ponedeljak u najavljenu kontrolu finansijskog poslovanja Crvene zvezde, vezano za finansijski fer-plej i dobijanje licence za evropska takmicenja. Lično sam prezadovoljan onim sto smo uradili na planu finansijske stabilizacije u poslednje dve i po godine i načinom na koji smo sve to prezentovali predstavnicima UEFA“, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je dodao da su crveno-beli svu traženu dokumentaciju stavili na uvid ovlašćenim revizorima i predstavnicama UEFA, kao i da se čeka zvaničan izveštaj i ocena kontrole.

„Iako bih se suzdržao od konačnih ocena, mogu da poručim armiji naših navijača da nemaju razloga za brigu, da je Crvena zvezda domaćinskim i odgovornim poslovanjem u velikoj meri stabilizovala svoju finansijsku situaciju i da je klub na putu konačnog ozdravljenja, sto će nadam se zvanično potvrditi i izveštaj nadležnih organa UEFA“, zaključio je Terzić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.