U trendu

Tomić: Kad je teško, mi uvek dajemo više

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je u Lubinu da njegova ekipa ima mnogo motiva u predstojećem meču protiv Zaglebja i dodao da će jedan od motiva biti i današnji problemi na putu ka Poljskoj.

„Poletili smo iz Beograda dva sata kasnije nego što je bilo planirano, nakon toga je bila neka nesreća na autoputu, tako da smo kasno stigli u hotel, nismo stigli ni da se raspremimo… Mada, mi Srbi smo poznati po tome da kada je nešto teže i komplikovanije dajemo više nego što uradimo kada je sve idealno. I to će biti jedan od motiva, kojih imamo mnogo za sutrašnju utakmicu“, rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Lubinu.

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Poljsku posle kašnjenja aviona oko dva sata, na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Zaglebja.

U prvom meču, odigranom prošle nedelje u Beogradu, nije bilo golova.

Crno-beli su čarter letom Er Srbije odleteli za Vroclav odakle su autobusom otputovali do Lubina.

Ekspedicija Partizana je imala problema pred polazak, jer avion nije na vreme dobio dozvolu za sletanje u Poljsku, pa je poleteo sa gotovo dva sata zakašnjenja.

„Čeka nas teška utakmica, biće to sasvim drugačiji meč nego u Beogradu. Dobro smo radili sedam dana, svi smo spremni i znamo šta nas čeka. Znamo i šta je naš prioritet, a to je prolaz, a sve osim toga je neuspeh“, rekao fudbaler Partizana Miroslav Radović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar