U trendu

Tomić zadovoljan, Rastavac žali za propuštenim prilikama

Trener Partizana Ivan Tomić ocenio je da su njegovi fudbaleri dobro odigrali „tešku i zahtevnu utakmicu“ protiv niškog Radničkog i zasluženo pobedili, dok je njegov kolega Milan Rastavac rekao da su meč presudile neiskorišćene šanse njegovog tima.

„Dobro smo odigrali izuzetno tešku i zahtevnu utakmicu. U svakom trenutku smo imali pristup da kroz posed i igru osvajamo teren i dolazimo do šansi“, rekao je Tomić novinarima posle meča.

Partizan je danas pobedio Radnički sa 2:0 i tako se plasirao u polufinale Kupa Srbije.

„Prvo poluvreme se završilo rezultatom 1:0, apsolutno zasluženo. U drugom poluvremenu smo kontrolisali meč, imali posed, nekoliko sjajnih šansi, penal koji nismo realizovali…Sve u svemu, interesantna utakmica dve ekipe koje žele da igraju fudbal i zaslužena pobeda Partizana“, rekao je Tomić.

Partizan za vikend u prvenstvu takodje igra sa Radničkim, ovog puta u Nišu.

„Očekujem još težu utakmicu od ove današnje i Radnički na ovom nivou“, kratko je rekao Tomić.

Rastavac je ocenio da je njegov tim igrao dobro, ali i grešio.

„Bilo je dosta dobrih stvari, ali bilo je i grešaka, iz kojih je Partizan dolazio do šansi. Ključno za rezultat je što nismo realizovali neku od šansi koje smo imali. To bi nas vratilo u meč, ali Bojan Šaranov je nekoliko puta odlično intervenisao i bio za nas nepremostiva prepreka“, rekao je Rastavac.

Trener Radničkog nije želeo da komentariše prvi gol Partizana, rekavši da će znati da li je bio ofsajd tek kada bude pogledao snimak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.