U trendu

Toti postaje direktor Rome

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti na kraju sezone završiće karijeru i postati direktor kluba, rekao je generalni menadžer rimskog kluba Mauro Baldisoni, a preneli su danas italijanski mediji.

„On s klubom kao igrač ima ugovor do kraja juna, a onda ima još jedan na šest godina po kome bi trebalo da postane direktor“, rekao je Baldisoni za italijanski Skaj sport.

Toti je u subotu uveče italijanskoj televiziji RAI rekao da ga trener Lučano Spaleti ne poštuje dovoljno i da mu ne daje dovoljno prostora da igra, i zbog toga ga nije uvrstio u sastav tima za jučertašnji meč sa Palermom.

„Postoji mogućnost da nastavi da igra, ali će to rešiti predsednik (Džim Palota) u razgovoru s Frančeskom. Predsednik je već rekao da će Toti imati svoje mesto u klubu. Kod nas se ništa nije promenilo nakon poslednjih dešavanja“, rekao je Baldisoni.

„Spaleti je sklonio Totija iz tima za meč protiv Palerma jer je njegova izjava poremetila ekipu, a i njega samog. On će naći na sledećem treningu ekipe i biće s nama za naredni meč. Mi uvek poštujemo sve. Sve nesuglasice će razrešiti s predsednikom u narednim danima kada on dodje u Rim“, dodao je Baldisoni.

Toti će u septembru proslaviti 40. rodjendan, a celu karijeru proveo je u rimskom klubu za koji je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova. Za reprezentaciju Italije odigrao je 58 mečeva i postigao devet golova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.