U trendu

Trener Augsburga: Došli smo da pobedimo Partizan

Trener Augsburga Markus Vajncirl rekao je danas da će njegovi fudbaleri ići na pobedu protiv Partizana u Ligi Evropa, u meču koji je odlučujući za obe ekipe za prolazak u 16. finala takmičenja.

„Dobro se osećamo, jako smo motivisani. Svesni smo da je ovo poslednja utakmica u grupi, a naš cilj je da pobedimo. Znamo da neće biti lako, ali ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo uspeti“, rekao je Vajncirl novinarima u Beogradu.

Partizan ima tri boda više od Augsburga, a sutra mu odgovara i poraz od 2:0, jer je u gostima slavio sa 3:1.

„Partizan ima donekle lakši posao jer je imao više vremena da se odmori i možda je zato spremniji. Mi se pripremamo na to da će oni igrati defanzivno, da ne prime gol. Znamo da bi njima odgovaralo i da izgube do 2:0, ali mi ćemo se potruditi da se to ne desi. Sutra se igra na sve ili ništa, a mi želimo sve. Želimo da napravimo senzaciju“, rekao je trener kluba koji prvi put igra u Evropi.

Vajncirl je rekao da još ne zna da li će igrati najbolji napadač ekipe Raul Bobadilja.

„Treniraće svakako, ali pred meč ću odlučiti da li će igrati“, kazao je trener.

Augsburg se u Bundesligi bori za opstanak, a u nedelju ga čeka teška utakmica protiv Šalkea. Vajncirl je negirao da želi da sačuva igrače za nedeljni duel.

„Igramo sa različitim postavama, jer su obe postave dobre. Želimo da pobeđujemo i da napredujemo i u Bundesligi i u Ligi Evropa“, rekao je Vajncirl.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar