U trendu

Trener Vladan Milojević napustio Čukarički

Trener Čukaričkog Vladan Milojević najavio je danas da će posle utakmice sa Partizanom, u nedelju napustiti taj fudbalski klub.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je Milojević saopštio odluku o odlasku predstavljen je i novi trener Čukaričkog, dosadašnji direktor omladinske škole Zoran Popović, koji je juče tu funkciju prepustio dosadašnjem koordinatoru omladinske škole Milanu Lešnjaku.

„Odluka o odlasku je moja, želeo bih da zahvalim svima u klubu na veoma lepom iskustvu. Posle utakmice sa Partizanom više neću biti trener Čukaričkog i trenersko mesto prepuštam bivšem direktoru omladinske škole. Odluku sam prvo saopštio igračima, ponosan sam što sam bio trener ovakvim momcima“, rekao je Milojević.

„Malo ko je verovao u nas, da ćemo stići do ovoga, kada smo počeli sve ovo pre četiri godine, kada smo krenuli bez vode, bez struje bez ičega. Postigli smo istorijski uspeh i ispisali nove stranice kluba, a osvajanje Kupa prošle sezone je bila samo kruna našeg rada. Došlo je vreme da krenem dalje da svako ide svojim putem. Ja od fudbala živim, nastaviću da radim da se edukujem, mene pare ne zanimaju ja ovo radim iz ljubavi“, dodao je on.

Milojević je naveo da je stekao ogromno iskustvo, da je sazreo kao trener i da je zahvaljujući Čukaričkom postao trofejni trener.

Upitan da li će karijeru nastaviti u Srbiji, Milojević je rekao da trenutno ne želi da priča o tome, jer je najbitnije da se ekipa koncentriše na utakmicu sa Partizanom.

„Nisam imao kontakte sa drugim klubovima. Sigurno da želim da radim jer je fudbal moj život. Da li ću nastaviti u inostranstvu to ćemo još videti. O tome ćemo više moći da pričamo posle utakmice sa Partizanom“, rekao je Milojević.

Milojević se sa klubom rastao u dobrim odnosima.

Milojević je pre četiri godine preuzeo Čukarički i za to vreme je ostvario dobre rezultate. Ekipa je u poslednje dve sezone igrala u kvalifikacijama za Ligu Evropa, a prošle sezone osvojila je Kup Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar