U trendu

Treneri: Vojvodina zasluženo u finalu Kupa Srbije

Treneri rukometaša Vojvodine i Spartaka složili su se da je novosadski tim večeras zasluženo pobedio u polufinalu Kupa Srbije.

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Kukić, koji je danas vodio utakmicu umesto bolesnog trenera Nikole Markovića, rekao je da njegovi igrači zaslužuju pohvale.

„Igrači zaslužuju sve pohvale. Bilo je grešaka u obe ekipe. Mi smo iskoristili pad protivnika u drugom poluvremenu“, rekao je Kukić.

Vojvodina je danas pobedila Spartak sa 37:29, iskoristivši oscilacije u igri Spartaka u drugom poluvremenu. Protivnik u finalu biće joj Metaloplastika, koja je ranije danas pobedila Partizan sa 30:24.

„Sutra očekujemo pravu rukometnu poslasticu. Sa Metaloplastikom nema velikih nepoznanica ni velikog taktiziranja. Veliku ulogu će imati nadoknadjivanje energije koju su danas upotrebila oba kluba, a odlučivaće i to ko će imati rasploženijeg golmana“, rekao je Kukić.

Trener Spartaka Branislav Zeljković čestitao je Vojvodini, ocenivši da je to dobar tim sa dobrim stručnim štabom.

„Imali smo veliku želju i htenje, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi ekipa sa takvim igračkim kadrom. Moji igrači zaslužuju sve pohvale. Imali smo oscilacije i zato smo izgubili utakmicu. Mislim da će sutrašnje finale biti pravo finale, jer će igrati trenutno dve najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Mislim da će dobiti onaj ko bude imao više koncentracije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.