U trendu

Božović: Uz malo sreće do iznenađenja

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da su šanse njegove ekipe umanjene posle poraza u prvoj utakmici od Kajrata, ali da će se truditi da napravi iznenađenje u revanšu.

„Šanse su nam mnogo manje nego pred prvu utakmicu. Jednostavno, desilo se ono što se desilo. Neću da kažem da je sve završeno, dok god postoji šansa, trudićemo se da je iskoristimo. Nadam se da uz malo sreće možemo da napravimo iznenađenje“, rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su u prvom susretu izgubili u Beogradu od Kajrata sa 2:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, a revanš u Almatiju igraće se u četvrtak.

Božović je istakao da je posle prvog susreta ostalo „nejasno“ kakva je ekipa Kajrata, s obzirom na to da je Zvezda celu utakmicu igrala sa fudbalerom manje.

„Nismo videli snagu Kajrata, igrali smo 90 minuta sa igračem manje. Poslednjih 20-ak minuta kada nismo imali snage, oni su imali dve-tri fenomenalne šanse i ostao je utisak kao da su nas razvalili, ali statistički to nije bilo tako“, kazao je trener Zvezde.

Božović nije želeo da otkrije da li će promeniti nešto u postavi. On je istakao da je odlučio ko će početi na poziciji štopera umesto Sava Pavićevića, koji je isključen na prošlom duelu.

On je rekao da je napravljena najbolja moguća solucija za odlazak u Kazahstan i da dug put neće biti problem.Katai je rekao da će njegova ekipa pružiti maksimum da dođe do pozitivnog rezultata.

„Naše je da izađemo na teren i probamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Verujemo u preokret, daćemo maksimum da prođemo prvo kolo“, rekao je Katai.

Utakmica između Kajrata i Zvezde igraće se u četvrtak u 16.00 po srednjeevropskom vremenu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.