U trendu

Uzrujani smo i nestrpljivi da budemo bolji

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da će utakmica protiv Radničkog biti težak ispit za njegove fudbalere i da se nada da će plasman na tabeli biti bolji nakon te utakmice.
„Pred nama je težak ispit, ali cilj je da pokušamo da repriziramo nivo igre i rezultat iz prethodne utakmice i na pravi način se vratimo za Beograd. Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, motivisan protivnik koji beleži dobre rezultate. Pokušaćemo da budemo na visini zadatka“, rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu, u 25. kolu Super lige Srbije.

Crno-beli posle 24 kola zauzimaju tek šesto mesto, a Tomić je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da popravi plasman.

„Situacija je takva kakva jeste, apsolutno nam ne ide na ruku i čini nas vrlo uzrujanim i nestrpljivim da je što pre promenimo na bolje“, dodao je Tomić.

On je dodao da još ne zna u kom će sastavu biti Partizan u Nišu, s obzirom na to da pojedini igrači imaju fizičkih problema, poput Darka Brašanca i Valerija Božinova.

Njegova ekipa je u sredu eliminisala Radnički u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedom od 2:1, a niški klub je burno reagovao posle te utakmice, nezadovoljan sudjenjem.

Tomić je naveo da se slaže sa pojedinim stvarima iz saopštenja Radničkog, ali da postoji „prilično elemenata“ sa kojima ne. Takodje, ne misli da će to stvoriti dodatni pritisak njegovim fudbalerima ili dodatni motiv protivniku.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović u petak je poručio ljudima iz Partizana da prestanu da plaču i da im arbitar sa „večitog“ derbija Vlado Glodjović nije kriv za zaostatak od 32 boda na tabeli.

Utakmica izmedju Radničkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu Čair u Nišu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.