U trendu

Vaterpolisti Crne Gore lako i ubedljivo pobedili Slovačku

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobedila je danas u Beogradu Slovačku sa 15:6 (6:3, 6:0, 1:2, 2:1) u utakmici trećeg kola Evropskog prvenstva, ali nije uspela da izbori prvo mesto u Grupi A zbog lošije gol razlike od Španije.
Vaterpolisti Španije su nešto ranije danas u Beogradskoj areni sa 15:4 savladali Holandiju, dok je u prvom meču dana Hrvatska sa 22:2 bila bolja od Malte u Grupi B.

Crnu Goru do drugog trijumfa na šampionatu predvodili su Aleksandar Radović i Mladjan Janović sa po četiri gola, dok je jedan manje postigao Vjekoslav Pasković.

U selekciji Slovačke po jednom su se u listu strelaca upisali Tomas Bruder, Kristijan Polović, Maroš Tkač, Lukas Seman, Samjuel Balaž i Martin Famera.

Crna Gora je pred oko 1.000 gledalaca u Beogradskoj areni veoma agresivnom igrom u prvom poluvremenu u svakom segmentu nadigrala Slovačku i stekla devet golova prednosti (12:3).

Slovačka se delimično konsolidovala početkom treće deonice i sa dva vezana gola uspela da smanji zaostatak, ali je to bilo sve što su izabranici Antonija Estrelje uspeli da urade u ovom meču.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.