U trendu

Vazura: Ova situacija nikom ne odgovara, osim opoziciji

Član privremene uprave Partizana Miloš Vazura rekao je posle današnjeg odlaganja izborne skupštine kluba da „situacija privremenosti“ nikome ne odgovara, i ocenio da opozicija i ne želi da ovaj fudbalski klub dobije novo rukovodstvo.

„Oni su govorili da skupštine neće biti, da ćemo opet da je pomeramo…Mi smo je zakazali, a ja sam danas u medijima čitao njihove najave da dolaze. Nisu se pojavili, što je skandal. Situacija privremenosti apsolutno ne valja. Da je opozicija došla, klub bi izašao iz toga“, rekao je Vazura novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Skupština kluba nije danas održana zbog nedostatka kvoruma, pošto je od 65 delegata bilo prisutno 32, odnosno jedan manje od potrebnog kvoruma.

„Mogli smo da se dogovorimo sa Lazom Radovićem da telefonom da kvorum, ali nismo hteli, da nam to ne bi sutra osporavili. Neki ljudi su bili u inostranstvu, neki su bolesni i fizički nisu mogli da dodju. Poklopilo se da nije mogao kvorum da se skupi. A drugi namerno nisu došli i to ide njima na čast“, rekao je Vazura.

On je kazao da će klub nastaviti da radi normalno.

„Nastavićemo da radimo, sada je derbi na prvom mestu. Idemo dalje, a opoziciji želim da nastavi da radi i želim im sreću“, rekao je Vazura.

On je ocenio da opozicija, koju predvodi Nenad Bjeković, nema želju d se skupština održi.

„Mi smo došli, a situacija u kojoj klub nema upravu nikom ne odgovara. Partizan samo gubi, ali očigledno je da to odgovara suprotnoj strani. Nismo odgovarali ni na prljavu kampanju u medijima, u koje se sada uvlači i moja porodica. Više nećemo ćutati na to. Ovo danas je velika sramota. Toliko su tražili skupštinu i nisu došli. Nisu došli ni na jednu pravnu komisiju. Apsolutno nemaju želju da se skupština održi. Njima odgovara ta situacija“, rekao je Vazura.

„Partizan će da se stabilizuje. Idemo dalje, prvi cilj je da pobedimo u derbiju“, rekao je Vazura.

On je kazao da je radna grupa „uvek spremna za dijalog“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.