U trendu

Večiti derbi: Zvezda za het-trik, Partizan za čast

Tek što su se smirile strasti posle 150. vecitog derbija stiže nam novi, 151. obračun Crvene zvezde i Partizana.

Na startu plej-ofa Superlige Crvena zvezda na stadionu Rajko Mitić dočekuje Partizan sa željom da i treći put ove sezone savlada večitog rivala i overi šampionsku titulu, dok crno-beli dolaze da odlože slavlje komšija i potvrde sjajnu formu i seriju od šest uzastopnih pobeda.

Treneri Miodrag Božović i Ivan Tomić imaju problema sa povredama igrača, sa jedne strane neizvestan je Marko Grujić, a sa druge Valeri Božinov i talentovani 16-godišnji Dušan Vlahović.

Derbi će, kao i uvek, doneti mnogo emocija, a svi se nadaju da će se posle meča više pričati o potezima igrača u crveno-belim i crno-belim dresovima, nego o sudijskim greškama, kao što je to bio slučaj posle prethodnog duela.

Plej-of večeras otvaraju Čukarički i Borac iz Čačka, slobodno se može reći u direktnom duelu za treće mesto.

Zanimljiv meč očekuje se u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Radnički, samo sedam dana nakon pobede u Nišu, dok će Voždovac i Radnik igrati za prestiž.

Kada je u pitanju plej-of Javor, koji je „na vrhu“ imaće težak zadatak protiv Spartaka, isto kao i Mladost iz Lučana protiv Rada, Novi Pazar dočekuje Jagodinu, a Metalac ekipu OFK Beograda.

Raspored:

1. kolo plej-ofa: Čukarički – Borac Čačak (petak, 18). Subota: Vojvodina – Radnicki Niš (15), Voždovac – Radnik (16), Crvena zvezda – Partizan (18).

Tabela: Crvena zvezda 41, Partizan 27, Čukarički 27, Borac Čačak 23, Vojvodina 23, Radnički Niš 23, Voždovac 20, Radnik 19.

1. kolo plej-auta: Subota: Javor – Spartak (16), Metalac – OFK Beograd (16), Novi Pazar – Jagodina (16). Nedelja: Mladost Lučani – Rad (17).

Tabela: Javor 18, Metalac 18, Mladost Lučani 17, Novi Pazar 16, OFK Beograd 14, Spartak 13, Jagodina 13, Rad 13.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar