U trendu

Veličković: Moramo ranije da rešavamo utakmice

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa, posle nove pobede u neizvesnoj završnici, mora da igra pametnije i da se „bije“ na terenu, kao i da ranije rešava pitanje pobednika.

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u Beogradu Zjelonu Goru sa 58:56, u utakmici trećeg kola Lige šampiona, a pobedonosni koš postigao je Veličković 13 sekundi pre kraja utakmice.

„Dosadili smo više sa ovakvim završnicama, ali pobeda se pamti. Igramo gore-dole, a svi su iskoristili naše prazne minute u utakmicama i to ne mogu da shvatim. Svako od nas ima dobre namere i svi mislimo na tim, ali baš svaku utakmicu da smo u egalu… Ne treba potcenjivati Zjelonu Goru, ni Karpoš, niti bilo koga. Moramo malo da se trgnemo, da se bijemo na terenu, igramo pametnije, da ubrzamo, a ostalo će doći kada se podignemo na viši nivo“, rekao je Veličković novinarima posle utakmice.

Partizan je za vikend izgubio od Budućnosti u Jadranskoj ligi, a Veličković je rekao da je taj poraz ostavio trag, ali da bi njegova ekipa, uprkos dobrom skoru u neizvesnim završnicama, trebala ranije da rešava pitanje pobednika.

Veličković je sinoć postigao odlučujući koš posle dodavanja Branislava Ratkovice.

„Bane je igrač koji vidi sve. Pratio sam šta radi, utrčao sam i postigao koš, ali ako mene pitate to je njegov koš. Kao i onaj protiv Ludvigzburga“, rekao je Veličković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.