U trendu

Vered: Žao mi je što nisam igrao u derbiju

Fudbaler Crvene zvezde Idan Vered rekao je da mu nije problem to što nije standardan član prve postave jer mu je najbitnije da ekipa nastavi sa pobedama.

„Naravno da verujem da ćemo nastaviti sa trijumfima i posle Subotice. Mi smo Crvena zvezda i gde god da igramo, bilo kući ili u gostima, idemo na tri boda. Daćemo sve od sebe da se vratimo sa pobedom, iako sam čuo da travnata podloga na terenu Spartaka nije dobra“, rekao je Vered Tanjugu.

Krilni fudbaler najverovatnije će sutrašnji meč početi sa klupe, pošto se u startnu postavu posle odrađene suspenzije vraća Slavoljub Srnić.

„Igrao sam prošli meč protiv Novog Pazara, ali nisam bio u potpunosti spreman jer sam prethodno propustio dva duela. Trener Božović odlučuje da li ću biti u najboljih 11 igrača, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje“.

Vered ističe da žali što nije bio učesnik večitog derbija, posebno što je tada bio u formi.

„Pre derbija sam bio u formi, postigao sam gol protiv Mladosti i posle toga dve utakmice nisam igrao. Želeo sam da osetim atmosferu i odigram taj meč, ali trener je glavni i bira da li ću biti u sastavu. Svi smo u službi tima i pojedinci nisu previše bitni“, naveo je Izraelac.

On je dodao da Superliga Srbije dosta ujednačena, u kojoj se samo izdvajaju Crvena zvezda i Partizan.

„U Srbiji postoji četiri ili pet timova koji su dobri, dok su ostali sličnog kvaliteta. Crvena zvezda i Partizan odskaču od ostalih, a nivo lige je sasvim solidan. Ipak, ne sme nijedan protivnik da se potceni jer to može da se obije o glavu“.

Vered je najavio je da će večeras podržati košarkašku sekciju crveno-belih i njegovog zemljaka Gala Mekela protiv Mega Leksa na otvaranju ABA lige.

„Biću večeras u Pioniru, pričao sam sa Galom i poručio sam mu da ću doći da ga podržim. Svakako ću biti i na utakmicama Evrolige jer volim košarku. Crvena zvezda je veliki klub i kada kažem to mislim na celo sportsko društvo. Drago mi je što u košarkaškoj sekciji ima igrača iz Izraela. To je dobro i za mene jer nisam jedini u Crvenoj zvezdi“, zaključio uz osmeh Vered.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli Superlige sa 29 bodova, osam više od drugoplasiranog Javora i devet od Partizana.

Izabranici Miodraga Božovića sutra od 15 sati gostuju Spartaku u meču 12. kola Superlige.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar