U trendu

Verona pobedila Milan posle preokreta

Fudbaleri Verone, tima koji će na kraju sezone ispasti iz Serije A, pobedili su danas posle preokreta Milan sa 2:1 u 35. kolu prvenstva Italije.

Ovo je Veroni bila tek četvrta pobeda u sezoni i druga u poslednjih pet utakmica. Domaći tim bio je danas dominantan, ali je poveo Milan, u 21. minutu, kada je Žeremi Menez naleteo na odbitak posle šuta Keisukea Honde i smestio loptu u mrežu za 1:0.

Napori domaćih isplatili su se u 72. minutu, kada je dosudjen penal, jer je Alesio Romanjoli igrao rukom u svom šesnaestercu. Siguran izvodjač jedanaesterca bio je Djampaolo Pazini.

Domaći tim je napadao, a do pobede je došao u petom minutu nadoknade. Lopta je pogodila Hondu u ruku na ivici šesnaesterca sa leve strane. Slobodan udarac izveo je Luka Siligardi, koji je levom nogom sjajno šutirao preko živog zida i smestio loptu pod leve rašlje, odakle se odbila iza gol-linije.

Milan posle ovog poraza i dalje ima samo bod više od Sasuola na šestom mestu, poslednjem koje vodi u evropska takmičenja. Do kraja sezone ostala su još tri kola.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar