U trendu

Vijeira: Ostao bih u Crvenoj Zvezdi

Portugalski centarfor Ugo Vieira rekao je mu je želja da ostane u Crvenoj zvezdi, kao i da ga raduje što je u usponu forme.

„Poslednjih meseci se dosta priča o mom odlasku, a svi znaju da najviše želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Glavom sam sto posto ovde, želim da pomognem ekipi. Pred nama su mnogo važne utakmice i voleo bih da doprinesem i ostavim još veći trag u ovom klubu. Atmosfera koju navijači ovde prave ne može da se doživi nigde u svetu i zato ne verujem da ću tražiti novi klub“, rekao je Vieira.

Crvena zvezda je u sredu na stadionu ‘Rajko Mitić’ pobedila Voždovac (3:0) u četvrtom kolu Superlige Srbije, a Vieira je bio dvostruki strelac.

„To su bila dva važna gola kako za mene, tako i za celu ekipu. Znače mi zato što su dopreneli cilju koji je uvek isti – da osvojimo tri boda. Tek je početak prvenstva, ali važno nam je što smo se izdvojili na prvom mestu na tabeli. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu pružati sve bolju igru i da će biti još dosta atraktivnih poteza i golova za naše navijače. Sada razmišljam samo o narednoj prepreci, utakmici u Nišu, kao i svi moji saigrači“, kazao je Vieira.

Zvezda posle četvrtog kola zauzima prvo mesto sa 10 bodova u Superligi Srbije, jednim više od drugoplasiranog Metalca.

Crveno-beli će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu u petom kolu prvenstva Srbije, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar