U trendu

Vilijams: Frustrirani smo zbog remija sa Srbijom

Kapiten reprezentacije Velsa Ešli Vilijams, posle remija sa Srbijom (1:1) u Kardifu, izjavio je da njegov tim može da ispravi stvari i zabeleži sve pobede do kraja kako bi se plasirao na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Velšani su zabeležili treći remi zaredom u D grupi kvalifikacija, a Vilijams priznaje da ga boli izjednačujući gol Aleksandra Mitrovića u finišu duela u Kardifu.

„Preostaje nam sada da u narednom meču u Dablinu pobedimo Irsku. Nismo zatvorili vrata plasmana na Mundijal, sve je otvoreno i verujemo da možemo da pobedimo sve utakmice do kraja“, rekao je Vilijams, a prenosi britanski Skaj Sport.

Štoper Evertona ističe da je atmosfera u reprezentaciji nije narušena zbog slabog starta u kvalifikacijama za šampionat u Rusiji.

„Sada nam predstoje sve teže i teže utakmice. Frustrirani smo jer nismo pobedili prošli meč, opet smo vodili, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu. Svi od nas očekuju da pobeđujemo, posebno na svom terenu, ali to ne radimo. Mislim da će biti neizvesno do kraja kvalifikacija“, zaključio je Vilijams.

Na čelu grupe nalazi se Republika Irska sa 10 bodova, dva više od Srbije i četiri od Velsa, dok Austrija četvrta sa četiri.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar