U trendu

Vojvodini je neophodna pobeda

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je njegovom timu neophodna pobeda u predstojećem meču Super lige Srbije protiv Voždovca kako bi ostao na drugoj poziciji na tabeli.

„U životu se ništa ne mora, ali očekivanja i sutuacija su takvi da nam je pobeda neophodna, kako bismo ostali na poziciji na kojoj jesmo. Voždovac je dobar tim, sa jako iskusnim igračima… Igraju sa trojicom igrača pozadi, a videćemo da li će tako biti i protiv nas. Kako god da bude, nama je najvažnije to da osvojimo nova tri boda“, rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine sutra na Karadjordju dočekuju Voždovac u 13. kolu Super lige Srbije.

Posle poraza od Mladosti u Lučanima, prvog u ovoj sezoni, crveno-beli iz Novog Sada imaju imperativ pobede, kako bi zadržali drugo mesto na tabeli i ostali u trci za lidersku poziciju.

Vojvodina je druga na tabeli sa 26 bodova, odnosno ima pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a bod više od Partizana koji je na trećem mestu. Voždovac je deseti sa 14 bodova.

Lalatović je rekao da poraz od Mladosti nije narušio dobru atmosferu medju igračima.

„Atmosfera je sjajna i poraz u Lučanima nas nije poremetio, a svoje igrače mogu slobodno da pohvalim za igru protiv Mladosti do 60. minuta… U svakom slučaju, želimo da ostanemo u vrhu srpskog fudbala i siguran sam da ćemo posle utakmice protiv Voždovca tu i ostati“, dodao je trener Vojvodine.

Lalatović je naveo da je dobro upoznat s kvalitetima sutrašnjeg protivnika.

„Imaju dva brza krilna igrača i brzog špica, a po onome što smo gledali i analizirali, videli smo da igraju na polukontru i kontru. Oni će sigurno pokušati da nas iznenade sa kretanjem njihovih napadača iza ledja naše odbrane, ali mi se sigurno nećemo braniti, već ćemo izaći visoko i napasti od prvog minuta. Gde god da igra, Vojvodina uvek igra napadački i na gol više, a tako će biti i sutra“, rekao je on.

Zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Mladosti, Vojvodina će protiv Voždovca biti oslabljena neigranjem Darka Puškarića.

Utakmica izmedju Vojvodine i Voždovca na programu je sutra od 18.00 Karadjordju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar