U trendu

Vol postigao 52 poena u porazu Vašingtona

Košarkaši San Antonija pobedili su noćas Minesotu sa 105:91 i zadržali maksimalni učinak od 13 pobeda na gostujućim terenima, što je drugi najbolji rekord na startu sezone u NBA ligi.

Kavaj Leonard predvodio je Spurse do pobede sa 31 poenom, nakon što u prvoj četvrtini nije postigao nijedan poen. Peti Mils dodao je 15 poena, a Pau Gasol 11 poena i sedam skokova. U ekipi San Antonija nije bilo Tonija Parkera pošto je dobio udarac u koleno tokom utakmice sa Milvokijem.

Najefikasniji u ekipi Minesote bio je Zek Levin sa 25 poena, Djordji Dieng dodao je 16 poena i devet skokova, Kris Dan 15 poena, a Karl Entoni Taus 11 poena i 14 skokova. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica igrao je 10 minuta i postigao je pet poena, uz jednu asistenciju.

San Antonio sada ima skor od 13 vezanih pobeda na gostujućim terenima, što je drugi najbolji skor na početku sezone u ligi, a ispred je Golden Stejt serijom od 14-0, koju je postavio prošle sezone.

Košarkaši Orlanda pobedili su Vašington sa 124:116 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Elfrid Pejton bio je najefikasniji u ekipi Orlanda sa 25 poena i devet asistencija, od kojih je 22 postigao u prvom poluvremenu, dok je Džef Grin dodao 20 poena.

Najbolji u timu Vašingtona bio je Džon Vol koji je postigao 52 poena, što je njegov rekord karijere, a imao je i četiri skoka i osam asistencija. Bredli Bil dodao je 19 poena a Makif Moris 10 poena i sedam skokova.

Memfis je pobedio Filadelfiju sa 96:91 predvodjen Markom Gasolom koji je postigao 26 poena uz 12 skokova. Memfis je postigao sedam poslednjih poena na utakmici i na manje od dva minuta do kraja nadoknadio zaostatak od tri poena. Džamihal Grin dodao je 13 poena i 10 skokova, a Zek Rendolf 12 poena i 14 skokova.

U ekipi Filadelfije, koja je pretrpela osmi uzastopni poraz, Ersan Iljasova bio je najefikasniji sa 23 poena i 17 skokova, a Dario Šarić dodao je 17 poena i sedam skokova.

Košarkaši Detroita pobedili su Čikago sa 102:91, a za pobednički tim nije igrao srpski košarkaš Boban Marjanović. Njujork je predvodjen Karmelom Entonijem, koji je ubacio 35 poena, pobedio Majami sa 114:103 i ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, dok je Juta pobedila Finiks sa 112:105 i ostvarila sedmu pobedu u poslednjih osam utakmica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar