U trendu

Vučelić novi predsednik FK Partizan

Prvi čovek sportskog društva Partizan Milorad Vučelić izabran je za novog predsednika fudbalskog kluba Partizan na današnjoj Vanrednoj skupštini u SC Teleoptik.

Vučelić, koji je do sada bio na čelu privremenu uprave, dobio je podršku 30 prisutnih delegata, uz tri uzdržana, tačno onoliko koliko je potrebno za kvorum.

Kao i prošlu sednicu, opozicija okupljena oko bivšeg fudbalera, trenera i sportskog direktora crno-belih Nenada Bjekovića nije došla iz revolta prema odlukama oko prijema novih članova u Skupštinu.

U novom Upravnom odboru biće potpredsednik Vladimir Vuletić i članovi Milan Obućina, Nebojša Petrović, Zoran Rajić, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Dejan Bukvić i Goran Škodrić.

Partizan je dobio predsednika posle dve neuspele Skupštine, prvo u maju kada je prekinuta zbog svađe i nesuglasica oko delegata, a potom i u septembru kada je odložena zbog nedostatka kvoruma.

Klub iz Humske postavio je Vučelića za predsednika posle skoro dve godine bez čelne pozicije i odlaska Zorana Popovića posle bolnog poraza u Ligi Evrope od Augzburga (3:1).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.