U trendu

Živković očekuje pobedu protiv Dile Gori

Fudbaler Partizana Andrija Živković rekao je danas da očekuje pobedu crno-belih protiv ekipe Dila Gori u predstojećem meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan novu sezonu počinje u utorak kada dočekuje gruzijsku ekipu Dila Gori u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Mi idemo na pobedu, ko god da je sa druge strane, borićemo se do zadnjeg trenutka… Spreman sam da igram, šta god trener da odluči, ja sam tu. U fudbalu nikad ništa nije sigurno, ali ja očekujem pobedu“, rekao je Živković novinarima na predstavljanju novog adidas dresa crno-belih za predstojeću sezonu.

Proteklih nedelja mnogo se pisalo o tome da li Živković ostaje u Humskoj, a on je danas bio jasan: „Ostajem u Partizanu. Ja volim Partizan mnogo. To je jedan od razloga“.

Živković je ocenio da su igrači koji su u letnjem prelaznom roku stigli u Partizan „pre svega su dobri ljudi, ali i sjajni fudbaleri“.

„Sve će biti sve ok, super ćemo da se složimo“, dodao je on.

Živković je bio jedan od najboljih pojedinaca u omladinskoj reprezentaciji Srbije, koja je nedavno osvojila titulu šampiona sveta na Novom Zelandu.

„Nosimo jedno veliko iskustvo sa Novog Zelanda… Nisu se još slegli utisci, još nismo svesni šta smo uradili, ali kako vreme prolazi sve nam je jasnije. Dok smo bili na Novom Zelandu nismo znali šta nas čeka kad stignemo, kad smo izašli na balkon i kad smo videli koliko je ljudi došlo stvarno smo bili presrećni. To je nešto što se pamti ceo život“, kazao je Živković.

Napadač Partizana Ivan Šaponjić naveo je da ne zna mnogo o ekipi Dila Gori.

„Međutim, podatak da su u Beograd došli sedam dana pre utakmice, pokazuje njihovu ozbiljnost. Verovatno imaju plan da nas eliminišu, a naš zadatak je da ih u tome sprečimo“, rekao je Šaponjić.Utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i ekipe Dila Gori igra se u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.