U trendu

Zvezda čeka Rad, Partizan gostuje u Ivanjici

Nema odmora u fudbalskoj Superligi Srbije, s obzirom na to da je već sutra na programu vanredno 29. kolo, u kojem Crvena zvezda dočekuje Rad, a Partizan gostuje Javoru.

Lider je minulog vikenda u Novom sadu protiv Vojvodine prekinuo seriju od 24 uzastopna trijumfa i protiv „građevinara“, koji su u međuvremenu smenili trenera Milana Milanovića, žele da se vrate na pobednički kolosek.

Sa druge strane, Partizan, koji je u seriji od cetiri uzastopna prvenstvena trijumfa ide na megdan Ivanjičanima, kojima je pobeda neophodna u trci za plasman u plej-of.

Sa istim ambicijama Radnik će u Surdulici dočekati poslednjeplasiranu Jagodinu, takođe sa „privremenim trenerom“ nakon smene Stevana Mojsilovića.

Vojvodina gostuje Radničkom iz Niša i pokušaće da, konacno, ostvari prvu prolećnu pobedu, OFK Beograd docekuje čacanski Borac, dok će u Lučani Mladost biti domaćin komšijama iz Metalca.

Čukarički želi novi trijumf na Banovom brdu protiv Novog Pazara, kao i Voždovac protiv Spartaka iz Subotice.

Raspored 29. kola: Crvena zvezda – Rad, Javor – Partizan, Radnik – Jagodina, Radnički Niš – Vojvodina, OFK Beograd – Borac, Mladost – Metalac, Čukaricki – Novi Pazar, Voždovac – Spartak (16 sati).

Tabela: Crvena zvezda 78 bodova, Partizan 48, Čukaricki 47, Radnički 45, Borac 44, Voždovac 40, Vojvodina 40, Radnik 37, Javor 35, Mladost 32, Metalac 31, Novi Pazar 28, OFK Beograd 27, Rad 23, Spartak 23 (-2), Jagodina 22.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.