U trendu

Zvezda minimalno pobedila Voždovac

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na Vračaru Voždovac sa 1:0, u 34. kolu Super lige, i tako ostvarili prvi trijumf posle tri utakmice.

Zvezda može danas da postane šampion, a za to je potrebno da Vojvodina u gostima pobedi Čukarički. Taj meč je u toku. Zvezda je u prošlom kolu izgubila od Čukaričkog, a pre toga je igrala nerešeno sa Partizanom i Borcem.

Trijumf crveno-belima doneo je Predrag Sikimić golom u 58. minutu meča.

Zvezda je bila dominantna i napadala, dok se Voždovac branio. U prvom poluvremenu se nije desilo maltene ništa vredno pomena, osim dva šuta koja nisu ni bila u okvir gola.

Zvezda je drugo poluvreme počela nešto agresivnije, a povela je kada je napravljen prekršaj na oko 18 metara sa leve strane šesnaesterca. Luis Ibanjes izveo je taj udarac, a loptu je na zemlji dokačio Sikimić i samo je prosledio iza ledja golmanu Marku Miloševiću.

Voždovac je posle tog gola počeo da igra ofanzivnije i krenuo je u napad, ali nije stvorio prave šanse. Zvezda je tada počela da koristi dodatni prostor, ali nije pravila izgledne šanse, tako da je meč mirno priveden kraju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.