U trendu

Zvezda sigurna protiv Pazara, uvećava prednost na vrhu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Novi Pazar sa 2:0 i tako zadržali prednost na čelu tabele.

Zvezdi su osmu uzastopnu pobedu doneli Marko Grujić golom u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena i Aleksandar Katai u 90. minutu.

Crveno-beli sada imaju 29 bodova, 12 više od Partizana, koji sutra igra protiv Voždovca. Novi Pazar je ostao na 15 bodova.

Zvezda je tokom cele utakmice imala inicijativu, ali je do gola došla kada je Luis Ibanjez as leve strane centrirao, a Grujić je bio najviši u skoku i glavom savladao Zlatka Zečevića.

Crveno-beli su u 90. minutu postavili konačni rezultat kada je Grujić pronašao Kataija, koji je obišao Zečevića i prosledio loptu u mrežu.

Katai je mogao da postigne gol i u 63. minutu, kada ga je Ugo Vijeira pronašao, ali je njegov udarac pre gola ispucao defanzivac Pazara.

Novi Pazar je imao dve odlične prilike, po jednu u oba poluvremena, ali ih nije iskoristio, dok je u finišu meča zabeležio i prečku.

Prvo je Irfan Vusljanin sa desne strane centrirao, a Jovan Damnjanović je sa oko 10 metara glavom šutirao pravo u golmana Damira Kahrimana. U 84. minutu je Radoš Protić pronašao Vusljanina, koji je sa oko 10 metara iskosa šutirao pored gola, iako je bio sam ispred golmana. Damnjanović je u samom finišu pogodio i prečku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar