U trendu

Banka Inteza kupila zgradu Delta holdinga

Banca Inteza (Intesa) potpisala je danas ugovor o kupovini poslovne zgrade Delta holdinga na Novom Beogradu, u kojoj se do sada nalazilo sedište Delte.

U saopštenju Inteze ne navodi se vrednost te transakcije,ali se ističe da je poslovni prostor kupljen kako bi banka pod jednim krovom objedinila sve poslovne funkcije i stvorila optimalne uslove za rad zaposlenih.

Sve upravne celine Banke Inteza na teritoriji Beograda koje su do sada bile raspoređene na više lokacija biće smeštene u istoj zgradi, precizira se i ocenjuje da će se time dodatno unaprediti poslovni procesi i poboljšati operativna efikasnost i tako obezbediti još bolji uslovi za dalji razvoj poslovanja banke.

„Na ovaj način Inteza Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banka Inteza, još jednom je potvrdila svoju dugoročnu posvećenost tržištu Srbije na kojem je prisutna već više od 10 godina, kao i svoju stratešku opredeljenost da konstantno jača svoje poslovanje u zemlji“, ističe se u saopštenju najveće domaće banke.

Delta holding je danas najavio da će novo sedište te kompanije od ponedeljka, 30. novembra, biti u zgradi te kompanije u Ulici Vladimira Popovića 6-8, nedaleko od starog sedišta i hotela Kraun plaza.

U novom sedištu Delta holdinga, nekadašnjim Geneks apartmanima, već se nalazi članica Delta holdinga, Delta rilestejt (Real Estate), dok su kompanije Delta agrar i Delta DMD sada na adresi Autoput za Zagreb, 35.“Na novoj adresi poslovaćemo do izgradnje nove poslovne zgrade, koja će biti sedište Delta Holdinga i svih kompanija članica“, navela je Delta holding u informaciji o promeni adrese sedišta te kompanije, čiji je vlasnik Miroslav Mišković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.