U trendu

Posao u IKEA: Konkurs za 12 pozicija, potrebno 30 ljudi

IKEA Srbija raspisala je danas novi konkurs za zapošljavanje 30 ljudi na 12 pozicija u budućoj robnoj kući te kompanije u Beogradu, a zainteresovani mogu slati prijave do 18. septembra.

Kompanija je raspisala konkurs za sedam radnih mesta u odeljenju prodaje, 12 u odeljenju za komunikacije i dizajn enterijera, četiri u logistici, dva u odeljenju za odnose s kupcima i po jedno radno mesto u odeljenjima za upravljanje poslovanjem, za održavanje objekta, rad sa korišćenom robom, nekretnine i ekspanziju, kao i IKEA Food.

Prijave zainteresovanih kandidata primaju se putem internet stranice kompanije gde se mogu detalji konkursa, sapšteno je iz IKEA-e.

Prvi korak je podnošenje biografije, a nakon pregleda pristiglih CV-jeva, slede telefonski intervjui, razgovori uživo, a završni korak je procenjivanje kandidata kroz evaluacioni centar gde se pored veština procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti sa vrednostima kompanije – zajedništvo, skromnost i snaga volje, briga o troškovima i na kraju težnja ka stalnom usavršavanju.

Za 16 pozicija objavljenih u maju ove godine prijavilo se 4.200 kandidata. Najveće interesovanje zabeleženo je za poziciju menadžera za odnose sa kupcima, za koju je stiglo čak 719 prijava, a veliko interesovanje kandidati su pokazali i za odeljenje ljudskih resursa i unutrašnjeg dizajna.

Investicija IKEA u prvu robnu kuću iznosi 70 miliona evra, a gradi se na parceli uz autoput Beograd – Niš pored naplatne rampe „Bubanj potok“. Biće otvorena na leto 2017.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.