U trendu

Prvi sajam hedonizma pod nazivom Sepia Fest

Prvi sajam hedonizma u Beogradu biće održan pod nazivom Sepia Fest na Beogradskom sajmu, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Sekretarijata za privredu Grada, Turističke organizacije Beograda, Udrženja somelijera Srbije i Cigar Society Cluba, saopštili su organizatori.

Organizatori su naveli da će se taj sajam održati početkom aprila 2016. godine, a ima za cilj da na jednom mestu okupi velike i male proizvođače premium proizvoda, somelijere, gastronome i sve druge kojima je zajedinički imenitelj hedonizam i da ovaj pojam približi što široj publici. Sajam je namanjen posetiocima starijim od 18 godina.

U okviru Sepia Festa će se odigrati Biznis forum, koji će okupiti istaknute predstavnike regionalnog privrednog i političkog života. Tada će se raspravljati o aktuelnim privrednim i društvenim temama, a organizatori će kroz holistički pristup pokušati da sagledaju biznis fenomene i da kroz mini-studije slučaja ponude konkretna rešenja za izazove sa kojima se nose privredni subjekti u Srbiji.

Biće održane i Donatorska i Gala večera. Na Donatorskoj večeri će se kroz aukcijsko nadmetanje prikupiti sredstva za Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti, dok je u okviru Gala večere predviđena dodela zahvalnica i Nagrada za najbolju društvenu-odgovornu kampanju, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.