U trendu

RTV Pančevo prodato za 87.000 evra

Javno radiodifuzno preduzeće Radio-televizija „Pančevo“ danas je podato za 87.200 evra Radojici Milosavljeviću, čija je ponuda jedina prihvaćena na javnom pozivu za privatizaciju tog lokalnog medija.

Privatizaciona komisija je Milosavljevića proglasila za kupca RTV „Pančevo“ pošto je utvrdila da jedino njegova ponuda ispunjava uslove, od tri pristigle ponude na javnom nadmetanju.

Na otvaranju ponuda u Agenciji za privatizaciju, član komisije za privatizaciju RTV „Pančevo“ Olivera Ranđelović je rekla da je komisija odbacila dve preostale ponude, pančevačkog internet provajdera „Medneta“ (Mad net) i  beogradskog „Medija solušna“, jer te firme nisu uplatile depozit za učešće na javnom nadmetanju.  

Ranđelovićeva je naglasila da je RTV „Pančevo“ uslovno prodato Radojici Milosavljeviću (iz Kruševca) i da će on naknadno biti obavešten kada će biti potpisivanje kupoprodajnog ugovora.

Milosavljević nije želeo da daje izjave za medije, uz obrazloženje da će to uraditi tek kad formalno postane vlasnik RTV „Pančevo“.
 
U oglasu za privatizaciju je kapital RTV „Pančeva“ bio procenjen na 87.142 evra, što je bila i početna cena na javnom nadmetanju.

Direktorka RTV „Pančevo“ Tatjana Jelesić ranije je izjavila da se 59, od ukupno 63 radnika tog preduzeća prijavilo za odlazak s posla uz otpremninu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar