U trendu

Smišljaju imena vašoj deci i to papreno naplaćuju

Da svaka ideja može postati unosan posao potvrđuje i jedna švajcarska firma koja ovakvo „brendiranje“ naplaćuje čak 25.000 evra.

Usluga uključuje i istorijsku analizu kako bi se utvrdilo da se ime kroz istoriju nije provlačilo u negativnom kontekstu ili da ga nisu pratile bilo kakve otežavajuće okolnosti.

Vrhunac rada na nečijem ličnom brendiranju verovatno je slučaj kada za klijenta imate roditelja koji sa strepnjom iščekuje koje ste ime namenili njegovom mališanu.

Roditelji kojima smišljanje detetovog imena predstavlja stres ovaj problem rešavaju angažovanjem stručnjaka koji im pomažu da odaberu ime koje će njihove mališane predstaviti u ‘uspešnom, popularnom, kulturološki prihvatljivom’ svetlu, ali jednako tako i garantovati da njihova ‘Sara’ nije jedna od sedam Sara u razredu, javlja Blumberg.

Da svaka ideja može postati unosan posao potvrđuje i jedna švajcarska firma koja ovakvo ‘brendiranje’ naplaćuje čak 25. 000 evra, a usluga uključuje i istorijsku analizu kako bi se utvrdilo da se ime kroz istoriju nije provlačilo u negativnom kontekstu ili da ga nisu pratile bilo kakve otežavajuće okolnosti. Marc Hauser, šef kompanije, za Blumberg je izjavio da bi njegovo sopstveno ime, prema kriterijumima koje njegova firma primenjuje u radu sa klijentima, bilo isključeno s popisa poželjnih imena za decu radi povezanosti sa Marsom, rimskim bogom rata, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.