U trendu

Autom udario pešaka, pa se sudario sa još dva vozila

U tri saobraćajne nezgode u Nišu koje je jutros oko 6.00 časova izazvao devetnaestogodišnji vozač, povredjena je žena na koju je naleteo autom, a oštećena su još dva automobila. 

Kako je rečeno agenciji Beta u niškoj policiji, vozač BMW-a najpre je na raskrsnici Mariborske i Senjske ulice pokosio ženu, ali se nije zaustavio već je nastavio da se kreće.

„Neposredno nakon mesta gde je oborio pešaka, udario je u parkirano vozilo marke ‘rover’, a potom se u Ulici Danila Kiša sudario sa vozilom marke ‘korsa’, koje je bilo u pokretu“, navela je policija.

U Urgentnom centru u Nišu potvrdili su za Betu da su jutros zbrinuli dve osobe povredjene u saobraćajnoj nesreći u naselju „Branko Bjegović“.

„Vozač je zadobio samo lakše povrede i odmah nakon pregleda je otpušten iz bolnice, dok se žena nalazi na opservaciji. Za sada je bez znakova težih povreda unutrašnjih organa“, izjavio je dežurni lekar u Urgentnom centru Miodrag Lazić.

Niška policija radi na utvrdjivanju uzroka udesa, a prema nezvaničnim informacijama, vozač BMW-a kretao se naseljem izuzetno velikom brzinom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar