U trendu

Božićni dobrotvorni bazar 6. decembra na Beogradskom sajmu

Božićni dobrotvorni bazar ove godine se održava u Hali dva Beogradskog sajma u nedeju, 6. decembra, kada će posetioci moći da kupuju proizvode iz raznih zemalja i da uživaju u nacionalnim plesovima, buvljoj pijaci, i igrama na sreću.

Ovo je petnaesti jubilarni Božićni bazar u organizacija Medjunarodnog kluba žena iz Beograda (IWC).Povodom 15. rođendana, manifestaciju će otvoriti članice Upravnog odbora IWC-a i sponzori koji su sa tom organizacijom od osnivanja, kao što su Beogradski sajam, hotel Hajat i banka Sosijete Ženeral (Societe Generale), navodi se u saopštenju IWC-a.

Sav prihod sa dobrotvornog bazara, kao i svake godine, biće namenjen različitim dobrotvornim ustanovama iz Srbije koje pružaju pomoć ugroženim osobama, deci sa posebnim potrebama i drugim, dodaje se u saopštenju.

Ove godine učestvuje 51 zemlja. Od Argentine do Šri Lanke, od Velike Britanije do Malezije, od SAD do Grcke, svaka zemlja imaće svoj štand na kome će prodavati svoje nacionalne specijalitete, narodne rukotvorine i suvenire iz svoje zemlje.

Biće otvoren i Dečji kutak, i kao i svake godine biće organizovana buvlja pijaca, štand polovnih knjiga, pekara i igre na sreću.  Istovremeno će, na posebnoj bini, horovi iz različitih međunarodnih škola iz Beograda pevati božične pesme, a jedan deo programa biće posvećen i predstavljanju muzike iz različitih delova sveta, njihovih igara i pevača.

Bazar će biti otvoren od 10 do 16 časova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.