U trendu

Četiri nesreće – pet povređenih osoba

U četiri saobraćajne nesreće u toku protekle noći u Beogradu povređeno je pet osoba, izjavila je danas potrparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Tanjug rekla da je u nesreći koja se malo pre 3:00 desila nesreća na Pančevačkom putu povređen muškarac (49) koji je prebačen u Urgentni centar.

U nesreći na uglu ulica Meštrovićeve i Braće Jerković u 20:46 povređen je muškarac (27) koji je zbrinut u Urgentnom centru.

„U 20:33 na autoputu, u smeru ka Nišu na Mokroluškom brdu povređeni su ženska (21) i muška (55) osoba. Devojka je prebačena u Urgentni centar, a muškarac je sa povredom lakta zbrinut na licu mesta“, rekla je Macura.

Ona je kazala i da je u 19:40 na parkingu u ulici Kneza Miloša 83 povređen muškarac koji je takođe zbrinut u Urgentnom centru.

Prema njenim rečima, u toku noći služba Hitne pomoći intervenisala je 114 puta, od čega 15 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Ona je dodala i da su koncerti „Bijelog dugmeta“ i grupe „Van Gog“ prošli bez problema, odnosno ta služba nije puno puta intervenisala.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.