U trendu

Četvoro povređenih u dve saobraćajne nesreće

Hitna pomoć je noćas intervenisala 121 put od kojih 22 na javnom mestu, uključujući prilikom dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

Dva muškarca od oko 30 godina lakše su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vojvođanskoj ulici u Surčinu i prevezena su u Kliničko bolnički centar Zemun, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pola sata iza ponoći, u nesreći između Mirijeva i Smederevskog puta, takođe su povređene dve muške osobe. Muškarac od 29 godina zadobio je tupe povrede glave i desnog kolena, a muškarac od 32 godine istegnuće vrata i tupu povredu kolena. Obojica su prevezena u Urgentni centar.

Za pomoć su se tokom noći javljali hronični bolesnici, građani sa hipertenzijom, psihijatrijski bolesnici i astmatičari.

Juče u toku dana Hitna pomoć je imala 150 intervencija, od kojih 49 na javnom mestu, uključujući 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima niko nije teže povređen.

Danas će biti dežurni Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa, KBC Zvezdara, VMA, Institut za majku i dete i Očna klinika u Pasterovoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar