U trendu

Hapšenja zbog mita i korupcije: Privedeno 15 saobraćajnih policajaca, uhapšen fudbaler Zoran Njeguš (video)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je širokom akcijom hapšenja, kako je rekao ministar u tehničkom mandatu, obuhvaćeno ukupno 46 osoba osumnjičenih za privredni kriminal i pranje novca.

Stefanović je rekao da se uhapšeni terete da su oštetili budžete Republike Srbije, AP Vojvodine i više opština u Srbiji za sedam miliona evra.

Među uhapšenima je i 15 pripadnika beogradske saobraćajne policije, koji su izvršili krivično delo primanja mita, čime je pričinjena materijalna šteta od tri miliona dinara.

Uhapšen je i sudija za prekršaje u Guči zbog primanja mita, kao i službenica PIO fonda koja je unosila fiktivni radni staž pojedinim građanima čime je budzet oštećen za 4,5 miliona dinara.

Stefanović je rekao da je borba protiv korupcije veoma važna i da će policija pokazati da će svi koji to čine biti sankcionisani i snositi odgovornost.

(Tanjug)

Uhapšen fudbaler Zoran Njeguš

On je uhapšen,  zbog malverzacija sa nekretninama na Zlatiboru, čija je vrednost preko dva miliona evra, prenose beogradski mediji.

U toku je akcija MUP-a kodnog naziva „Skener“ u kojoj je uhapšeno 46 osoba, među kojima i jedan sudija, 15 saobraćajnih policajaca i službenica PIO fonda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar