U trendu

Komercijalna banka pomaže Tekvondo klub Galeb

Komercijalna banka prepoznala je potencijale članova Tekvondo kluba „Galeb“ i zato im pomaže na putu ka sportskim uspesima, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora te banke Aleksander Piker.

On je u razgovoru s najuspešnijim članovima „Galeba“, reprezentativkama Srbije u tekvondou Tijanom Bogdanović i Milicom Mandić, i trenerom Draganom Jovićem istakao da je Komercijalna banka od 2014. godine sponzor tog kluba koji je iznedrio vhunske sportiste.

„Uspeh sportista ne bi bio toliki bez zalaganja trenera“, rekao je Piker i dodao da je motiv Komercijalne banke da daje finansijsku podršku „Galebu“ jer radi s decom i pomaže njihovom razvoju.
 
Trener Dragan Jović je rekao da se saradnja „Galeba“ i Komercijalne banke pokazala kao uspešna i da su od 2014. godine članovi tog kluba osvojili oko 10 svetskih, evropskih i olimpijskih medalja.

„Uz pomoć Komercijalne banke imamo stabilnu bazu i zahvaljujući tome radimo na razvoju dece i na njihovim potrebama“, rekao je Jović.

On je u ime kluba i roditelja zahvalio rukovodstvu banke dodavši da su uz njihovu pomoć napravljeni veliki pomaci kako u organizacionim tako i u sportskim rezultatima.

Reprezentativke Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović, osvajačica srebrne medalje na OI u Rio de Žaneiru, i Milica Mandić, olimpijska pobednica u Londonu, istakle su da bez podrške Komercijalne banke njihov klub ne bi imao toliko dobrih takmičara.  

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar