U trendu

Kotor: Divljali po krovovima automobila (video)

Dva mladića nastanjena u Tivtu, osumnjičeni su da su u Kotoru, ispred hotela “Porto In” pričinili štetu na automobilima “audi A3”, “golf V” i “reno klio” koji su u vlasništvu dvojice Kotorana i Danilovgrađanina, prenose crnogorski mediji.

Objavljen je i snimak na kom se vidi kako mladići prilaze parkiranim automobilima, penju se a onda preskaču sa jednog na drugi do kraja reda. Kotorska policija identifikovala ih je i saslušala u svojstvu građana.

Iz Uprave policije je saopšteno da je o događaju upoznat državni tužilac u Osnovnom državnog tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari, a koje se u konkretnom slučaju goni po privatnoj tužbi budući da visina oštećenja po svakom vozilu ne prelazi iznos od 3.000 eura kao i to da vozila nisu u vlasništvu pravnih lica.

„Službenici OB Kotor su, shodno odredbama ZKP-a, a na osnovu izjašnjenja tužica, oštećenim licima – vlasnicima vozila ustupili podatke u cilju omogućavanja eventualnog gonjenja ovog dela putem privatne tužbe“, saopšteno je iz MUP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)