U trendu

Kristijan Golubović ipak ide u zatvor

Viši sudu u Beogradu pravosnažno je odlučio da Kristijan Golubović mora da počne sa izdržavanjem kazne zatvora od osam godina, pošto je danas odbio kao neosnovanu njegonu žalbu na rešenje o odbijanju molbe za odlaganje izvršenja.

Prema zakonu Golubovuć će morati da se javi u zatvor u roku od pet dana od prijema ovog pravosnažnog rešenja.

„Viši sud u Beogradu rešnjem 17. februara odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića izjavljenu protiv rešenja Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora“, rekla je danas portpparol suda Tatjana Koljenšić.

Tom odlukom je povrđeno prvostepeno rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija „Farma 6“ Tamari Đurić.

Prethodno mu je tri puta prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u „Farmi“.

Novo odlaganje je tražio zbog „zdravstvenih razloga“.

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne od osam godina proveo u pritvoru.

Na tu kaznu osuđen je zbog preprodaje heroina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar