U trendu

MUP radi na slučaju Miroslave Milenović

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da, uprkos tome što članica vladinog Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović nije prijavila policiji da je fizički napadnuta i nije uzela povredni list od lekara, Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica i okolnosti koje bi mogle da doprinesu rešavanju tog slučaja.

„Takođe, bez obzira na stav o policiji bilo kog pojedinca u javnosti i želje da sarađuje sa državnim institucijama, posao policije je da pruži maksimalnu zaštitu svim građanima Srbije i da svaki slučaj istraži“, naveo je Stefanović, a prenosi MUP Srbije.

Prema njegovim rečima, od kada je postao ministar, rešen je veliki broj slučajeva za koje u prethodnom periodu nije bilo dovoljno političke volje, a brojni slučajevi koji su uznemirili javnost završeni su u rekordnom roku.

„Žao mi je što pojedinci koriste svaku priliku da izgovore ružne reči o policiji i profesionalcima koji rizikuju svoje živote kako bi građani živeli bezbedno. Pozivam sve građane da poštuju zakon i da dozvole državnim organima da rade svoj posao i ne mešaju se u istrage koje su u toku“, rekao je Stefanović.

Miroslava Milenović fizički je napadnuta u subotu u ulazu zgrade u kojoj živi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar