U trendu

Novinara iz Vršca napao sin lokalnog biznismena

Glavni urednik portala „E-Vršac“ Aleksandar Čupić izjavio je danas da su pokušali da ga ubiju dok je bio na novinarskom zadatku.

Čupić je agenciji Beta rekao da je, dok je bio na terenu sa kolegama iz Televizije Kovačica u selu Parta u blizini Vršca, kamionetom pokušao da ga zgazi Milan Tikić, sin lokalnog biznismena Dragana Tikića.

„Stajao sam pored puta kada je naišao crni kamionet koji je, umesto desnom vozio levom stranom i išao u mom pravcu. Mislio sam da želi da sidje na atarski put i u poslednjem trenutku shvatio da ide direktno na mene. Uspeo sam malo da odskočim u stranu, ali me je on udario i odbacio sa haube nekoliko metara“, rekao je Čupić.

On je ocenio da je reč o pokušaju ubistva i to povezao sa činjenicom da u poslednjih mesec i po dana intenzivno piše istraživačke tekstove o vezama Dragana Tikića sa političarima.

Čupić je dodao da je slučaj prijavio policiji i da je zadržan u vršačkoj bolnici tri dana na posmatranju jer se pola sata nakon incidenta onesvestio i, kako je rekao, još se ne oseća dobro.

On je izrazio očekivanje da će policija taj slučaj okvalifikovati kao pokušaj ubistva.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.