U trendu

Osam osoba povredjeno u Beogradu

U šest saobraćajnih nesreća koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povredjeno je osam osoba, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Beta rekla da je u saobraćajnoj nesreći jutros oko 3.00 u Bulevaru kneza Aleksandra Karadjordjevića lakše povredjena muškarac star 55 godina, koji je prevezen u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, nešto iza ponoći na Terazijama su povredjena dva pešaka, muškarac koji je zadobio lakše povrede i žena koja je teško povredjena i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Na raskrsnici Nemanjine i Resavske ulice oko 21.00 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povredjen muškarac, a u udesu koji se dogodio oko 20.45 u Ulici Vojislava Ilića lakše je povredjena ženska osoba stara 20 godina. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.

„U saobraćajnoj nezgodi na Rakovačkom putu oko 20.30 povredjene su dve žene stare 32 i 40 godina. Na istom putu u saobraćajnoj nezgodi oko 19.45 povredjen je muškarac star 64 godine“, kazala je Nada Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, tokom noći Hitna pomoć intervenisala je 116 puta, od čega 26 puta na javnom mestu.

Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i srčani bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.