U trendu

Osam osoba povredjeno u saobraćajnim nezgodama u Beogradu

Osam osoba lakše je povredjeno u pet saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Beta kazala da se oko 6.40 na Pančevačkom mostu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povredjena osoba i da je intervencija Hitne pomoći u toku.

Macura je kazala da su u udesu oko 4.20 na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine dve lakše povredjene osobe zbrinute na licu mesta, dok je u saobraćajnoj nezgodi oko 1.50 u Gospodara Vučića povredjen muškarac (34) koji je zbog istegnuća vrata prevezen u Urgentni centar.

„U 23.15 na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Borča gredu, u udesu povredjene su tri osobe. Dve su lakše povredjene i odbile su transport po ukazivanju pomoći, dok je muškarac (32) zadobio višestruke povrede zbog kojih je prevezen u Urgentni centar“, kazala je ona i dodala da je sinoć u 21.30 na uglu Cara Uroša i Dušanove ulice na Dorćolu u saobraćajnoj nezgodi ugruvana ženska osoba.

Prema njenim rečima, tokom noći ekipa Hitne pomoći intervenisala je 125 puta od čega 20 puta na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.