U trendu

Otac Mine Lazarević: Goran je uperio pištolj u moju ćerku

Otac Mine Lazarević, Ljubiša Lazarević, inače dirigent Pozorišta na Terazijama u penziji, otkrio je da je njegova ćerka pretrpela užasnu torturu od muža, koji ne samo da ju je tukao, već je u nju uperio i pištolj.

– Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala… Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima –  izjavio je Lazarević i dodao da je Mina pozvala u pomoć i Stanićevu majku i braću, ali da niko nije uspeo da ga smiri, prenose beogradski mediji.

– Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio… Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla –  prepričava Lazarević, koji smatra da je njegov zet imao komleks od poznate glumice.

– Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju –  zaključio je Ljubiša Lazarević.

Baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator.

Priključite se diskusiji o Mini Lazarević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.