U trendu

Petoro lakše povredjenih u sudaru na Smederevskom putu

U Beogradu su se proÅ¡le noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakÅ¡e povredjena, dok se jutros dogodila jedna u kojoj je pet osoba lakÅ¡e povredjeno, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj sluÅŸbi Hitne pomoći.

Pet osoba, medju kojima je i četvorogodišnje dete, lakše je povredjeno u sudaru autobusa i automobila koji se jutros oko 7.30 dogodio na Smederevskom putu kod Malog Mokrog Luga.

Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj sluÅŸbi Hitne pomoći, na VMA su prevezene četiri odrasle osobe sa ortopedskim povredama, i četvorogodiÅ¡nje dete koje je prebačeno na Neurohirurgiju.

Po rečima portparola te sluşbe Nade Macure, povredjeni su 42-godišnji muškarac i tri şene, od 37, 50 i 60 godina.

Beogradski mediji preneli su ranije da je u udesu učestvovao autobus GSP Beograd na liniji 311.

Po rečima portparola te sluşbe Nade Macure, povredjenih nije bilo u nezgodama koje su se oko 20 časova dogodile na Kruşnom putu i na raskrsnici Ulica Maršala Tita i Lole Ribara u Dobanovcima.

Muškarac star 19 godina prevezen je u Urgentni centar pošto je zadobio lakše povrede kada se automobil oko 1.30 prevrnuo na surčinskom putu.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su 103 puta, od čega je na javnom mestu bilo 15 intervencija.

Pomoć lekara većinom su traÅŸili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa visokim pritiskom.

U Beogradu se u utorak dogodilo 14 saobraćajnih nezgoda bez teÅŸih posledica, a Hitna pomoć je imala 138 intervencija, od čega 44 na javnom mestu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.