U trendu

Petoro povređeno u tri saobraćajne nezgode u Beogradu

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno pet osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19:20 sati na uglu Bulevara Despota Stefana i Ulice Dragoslava Srejovića povređena je ženska osoba u svojstvu pešaka i prevezena u Urgentni centar, bez naznaka o teškoj traumi.

U nezgodi koja se dogodila u 20:37 sati u Ulici Nedeljka Gvozdenovića kod broja 32 povređeni su 73-godišnji muškarac i 69-godišnja žena, koji su prevezeni na odeljenje hirurgije, neurohirurgije i ortopedije Urgentnog centra.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu u 21:00 sati došlo je do nezgode u kojoj su 12-godišnja devojčica i njen otac zadobili istegnuće vrata i, takođe, prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći imala 118 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 144 intervencije Hitne pomoći od kojih 55 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar