U trendu

Stravična nesreća kod Novog Pazara, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a jedna teže povređena kada je automobil marke „ford eskort“ zbog neprilagođenje brzine izgubilo kontrolu nad vozilom i udarilo u stub javne rasvete, a zatim u parkirani kamion na ulazu u Novi Pazar.

Nesreća se dogodila jutros, a vatrogasci, pripadnici policije i hitne službe stigli su na lice mesta.

Vozač „forda“ je od siline udara preminuo na licu mesta, dok se drugom bore za život.

Kako javlja Tanjugov reporter, pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice morali su da seku automobil kako bi žrtvu i povređene izvukli iz njega.

Šef odeljenja za analitiku i policijske evidencije novopazarske policije Izet Jusufović rekao je Tanjugu da je u teškoj saobraćajnoj nesreći jedno lice poginulo, a drugo teško povređeno te da je policija odmah izasala na lice mesta.

Prema njegovim rečima, vozilo novopazarskih registarskih tablica zbog neprilagođenje brzine skrenulo sa puta i udarilo u stub od ulične rasvete, a zatim u desnu prednju stranu parkiranog kamiona.

Načelnik hiruškog odeljenja novopazarskog zdravstvenog centra dr Kemal Brničanin rekao je Tanjugu da je „jedna osoba preminula na licu mesta, a druga je prebačena na odeljenje intenzivne nege i u toku je dijagnostika“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.